starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beleef al het goeds van Zuid-Holland en ga elektrisch op pad

Wat ga je doen

Ervaar de mooiste plaatsen van Zuid-Holland vanuit een 100% elektrische Renault Twizy die je in alle stilte langs de leukste highlights van de provincie brengt, terwijl je allerlei leuke weetjes opdoet via de audiotour.

Met de Twizy en de GPS audiotour zijn jij en je gezelschap verzekerd van een waanzinnig leuk uitje op wielen. Kies de tour die jou het meeste bevalt en kom alles te weten over de kust en de duinen, de bollenstreek, de polders en de molens, het bruisende Leiden of het gezellige Noordwijk.

Dit uitje op wielen is inclusief een GPS audiotour en een elektrische Renault Twizy per twee personen. Ervaar de omgeving, geniet van de natuur en alle leuke weetjes tijdens een uniek en origineel vriendenweekend, familiedagje of bedrijfsuitje.

Reserveer hier jullie tour!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01