tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Boer zoekt vrouw - Volkswagen bus tour

Omschrijving

Fans van het populaire programma Boer zoekt Vrouw weten waar we het over hebben. Yvonne Jaspers rijdt van boer naar boer in een sfeervol Volkswagen busje met gordijntjes voor het raam. Met onze tour kun je delen in die nostalgische gezelligheid.

In de busjes is plaats voor 8 personen (collega’s, familie, vrienden…). Je kunt op je gemak zelf rondtouren, maar minstens zo leuk is om mee te doen aan de rally die wij voor jullie organiseren. In teams gaan jullie rijden. Onderweg zijn er opdrachten, vragen en is er natuurlijk tijd voor een pauzestop op een mooie locatie. Bij de finish wordt er een prijs uitgereikt aan het winnende team.

Als je genoten hebt van de Volkswagen bus tour is er de optie een lunch of diner bij te boeken. Ook kun je de ochtend of middag uit breiden met andere activiteiten. Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Buiten
Diverse startlocaties in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01