tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Cruisen door natuurgebied De Groote Peel - Op een swingtrike

Omschrijving

De Groote Peel is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over Limburg en Noord-Brabant. Het heeft mooie stukken bos, weilanden, akkers en hier en daar een meertje. Een leuke manier om het gebied te verkennen is met de swingtrike, een elektrisch vervoersmiddel. Je stuurt en beweegt door je lichaam te bewegen.

Als jij naar links gaat, gaat de swingtrike mee naar links, en hetzelfde geldt natuurlijk voor rechts! Je moet er wel een beetje voor werken, maar je zult al snel merken hoe verslavend het is. Om op de swingtrike te mogen rijden, hoef je geen rijbewijs te hebben. Dat maakt het toegankelijk voor iedereen.

Wij hebben in de Peel een mooie tourtocht voor je uitgezet. Met zijn allen trek je erop uit om de natuur al swingend te bekijken. Dat kan met maximaal 21 personen. Als je wil, kun je er een lunch, buffet of diner bijboeken. Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 21 personen
1,5 tot 2,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01