starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De beste rondritten: Solex, Moonwalker, VETbike en de FunRider

Wat ga je doen

Verken de omgeving met de beste rondritten van de regio. Superleuk als groepsuitje met vrienden, familieleden of collega’s. Vermakelijk, actief en natuurlijk ontzettend gezellig. Volg elkaar in een stoet of ga voor een wedstrijdelement.

Kies eerst een voertuig uit voor deze toertocht. De solex bijvoorbeeld: caps op (niet verplicht, wel grappig), leren jassen aan en gáán. De VETbike is een aantrekkelijk alternatief. Een stoere (elektrische) step. Heel makkelijk te bedienen. Net zo aantrekkelijk: de Moonwalker. Dit voertuig vereist iets meer eigen initiatief, maar het plezier betaalt zich dubbel en dwars terug: een loopband in een fietsconstructie! De FunRider (elektrisch stepje) maakt het af: dankzij de beweeglijkheid van dit stepje beleef je veel lol. Bepaal zelf hoe spannend je het maakt.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01