tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

De E-Scooter of E-Chopper- tour

Omschrijving

Het Nieuwe Solex rijden doe je bij ons! De E-Chopper is een elektrische scooter die je vlot door Friesland en Gaasterland brengt. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst.

De E-Chopper is een super trendy elektrische (snor)scooter. Je wordt bij ons ontvangen op de door jou gereserveerde tijd met koffie of thee en Fryske dúmkes. Hier staan de e-scooters (elektrische choppers) ook al voor je klaar.

Aansluitend krijg je een korte uitleg over de e-scooters en de route. Om vervolgens te gaan genieten van een mooie tocht door de regio, die je met je eigen goep rijdt (zonder begeleiding).

Je krijgt van ons een mooi route-systeem mee op de e-choppers, zodat je zorgeloos kunt genieten. De tocht leid je door de bossen, langs smalle landweggetjes en uitgestrekte velden door het glooiende landschap van Gaasterland.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 27,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 50 personen
2,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01