tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

E-chopper tour door Noordwijk, Duinen en de Bollenstreek

Wat ga je doen?

Huur een E-scooter (E-chopper) en ontdek met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s de mooiste plekjes rondom Noordwijk aan Zee. De gezellige boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden. Deze tour op 100% elektrische scooters (E-choppers) heeft alles in zich voor een fantastische middag in de Duin- en Bollenstreek.

E-scooter (e-chopper) tour Noordwijk

Na ontvangst op onze mooie startlocatie, gelegen midden tussen de bloemenvelden en op steenworp afstand van Noordwijk aan Zee, volgt een korte uitleg over de werking van de stoere, milieuvriendelijke scooter en kan de tour beginnen.

Brede banden, hoge spiegels en kleurrijke spatborden zorgen ervoor, dat iedereen jullie nakijkt als je voorbij komt rijden.

Voor wie is een E-scooter (E-chopper) tour geschikt?

De E-scooter (E-chopper) tour Noordwijk is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje, meidenweekend, vrijgezellenuitje, familie-uitje of gewoon met z’n tweeën tijdens een weekendje weg in Noordwijk aan Zee. Voor vrijgezellenuitjes hebben we zelfs een roze E-chopper beschikbaar.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 32,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 200 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01