starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Eendje rijden

2CV…de afkorting zal niet iedereen even bekend voorkomen. Misschien ken je de auto beter onder zijn geuzennaam: de (lelijke) Eend. Ga eens terug naar vroeger en boek een middagje rijden in de 2CV.

In 1935 besloot Citroën een kleine auto te ontwikkelen die geschikt moest zijn voor het ruige Franse Platteland. De auto moest zuinig, betrouwbaar, goedkoop en eenvoudig te bedienen zijn. Dat werd in 1948 de 2CV. Een journalist zou de auto ‘het lelijke eendje’ genoemd hebben en sindsdien staat de auto zo in Nederland bekend.

Maar lelijk of niet, de auto rijdt wel lekker. Door het oude karakter van de auto, word je gedwongen rustig de tijd te nemen. Een middagje Eend of 2CV rijden is daardoor heerlijk ontspannen. Terwijl je voort hobbelt over de mooiste landweggetjes, ervaar je de nostalgie. Er is geen betere manier om de omgeving te ontdekken.

De auto is per dag te huur. Je kunt zelf op avontuur gaan of door ons een route op maat laten samenstellen. Verder is er de mogelijkheid van verschillende arrangementen gebruik te maken. Ideaal als familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Je steelt de show met de klassieke Ciroen 2CV, oftewel de beroemde 'Lelijke Eend'. Toeren door en rond het friese Gaasterland. Een verrassend landschap, mooie dorpjes en steden.

Prijs
Vanaf € 30,00 per persoon
Aantal
1 tot 20 personen
Locaties
Gaasterland, Rijs
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001uitjesopwielen

Bij ons huur je de mooiste klassiekers voor een scherpe prijs. Wil je meer dan alleen maar een rondje toeren? Kies dan voor de oldtimer race en ga de strijd met elkaar aan! Je hebt de keuze uit vrolijke eenden of volkswagen bussen. Onderweg beantwoord je pittige vragen en maak je hilarische opdrachten.

Prijs
Vanaf € 49,75 per persoon
Aantal
6 tot 80 personen
Locaties
Hoogblokland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Deze auto wordt het lelijke eendje genoemd, maar het is maar net hoe je ertegen aan kijkt. Hij rijdt in ieder geval wel ontzettend lekker. Door het karakter van de ouderwetse auto word je gedwongen je tijd te nemen. Je hebt gegarandeerd een heerlijke en ontspannen middag.

Prijs
Vanaf € 130,00 per auto
Aantal
4 tot 50 personen
Locaties
Diepenheim
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001uitjesopwielen

Wij verzorgen eendenrally's met 50 lelijke eenden én een limousine eend. Onze startlocaties zijn de Zaanstreek of het Groene Hart, maar ook vanaf uw eigen locatie is het mogelijk een tocht te starten, wij maken de volledige tocht op maat en naar wens.

Prijs
Vanaf € 59,30 per persoon
Aantal
12 tot 400 personen
Locaties
Wormer, Linschoten
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01