tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes met een auto
Eendje rijden

Eendje rijden

2CV…de afkorting zal niet iedereen even bekend voorkomen. Misschien ken je de auto beter onder zijn geuzennaam: de (lelijke) Eend. Ga eens terug naar vroeger en boek een middagje rijden in de 2CV.

In 1935 besloot Citroën een kleine auto te ontwikkelen die geschikt moest zijn voor het ruige Franse Platteland. De auto moest zuinig, betrouwbaar, goedkoop en eenvoudig te bedienen zijn. Dat werd in 1948 de 2CV. Een journalist zou de auto ‘het lelijke eendje’ genoemd hebben en sindsdien staat de auto zo in Nederland bekend.

Maar lelijk of niet, de auto rijdt wel lekker. Door het oude karakter van de auto, word je gedwongen rustig de tijd te nemen. Een middagje Eend of 2CV rijden is daardoor heerlijk ontspannen. Terwijl je voort hobbelt over de mooiste landweggetjes, ervaar je de nostalgie. Er is geen betere manier om de omgeving te ontdekken.

De auto is per dag te huur. Je kunt zelf op avontuur gaan of door ons een route op maat laten samenstellen. Verder is er de mogelijkheid van verschillende arrangementen gebruik te maken. Ideaal als familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Weergave:
3 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01