tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home whatsapp
Electro motorcross

Electro motorcross

Liefhebbers van snelheid, motoren en crossen opgelet. Wij presenteren…de Electro Motorcross! Leef je uit tijdens een teamuitje, vriendenuitje of origineel vrijgezellenfeest. Voor iedereen die wel van een actieve middag houdt.

Een Electro Motorcross is een bijzondere crossmotor, met een high-tech accu. De motor is 100 procent duurzaam en ecologisch, zonder stinkende benzinedampen. Maar gelukkig heeft de Elektro Motorcross nog steeds een topvermogen, zodat er geen plezier verloren gaat.

Ook zonder rijbewijs mag je op de motor rijden. Omdat het voertuig gemakkelijk te controleren is, kun je op een uitstekende manier je rijvaardigheid ontwikkelen en allerlei kunstjes uitproberen. Daarnaast mag je natuurlijk ook spannende wedstrijden houden tegen elkaar en andere competities opzetten. Moge de beste winnen!

Omdat het zo veilig is, kunnen ook kinderen zich uitleven op de Electro Motorcross. Onder professionele begeleiding en toezicht leren ze de basisvaardigheden en mogen ze rondjes rijden. Of spelletjes spelen, trucjes uithalen en wedstrijdjes rijden. Als dat niet het spannendste en leukste kinderfeestje van het jaar wordt, weten wij het ook niet meer.

Een middagje op de Electro Motorcross is vaak uit te breiden met een barbecue of diner, of andere arrangementen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Weergave:

Aantal uitjes: 1

Filter 1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01