tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

Elektrische fiets huren – Wij brengen ze naar je toe

Omschrijving

Actief op de fiets met je groep? Niks fijner dan een tochtje in ons mooie land. Organiseer je voor je familiedag, vriendenweekend, bedrijfsuitje of ander evenement een fietstocht? Laat het ons weten en wij komen de fietsen, op de door jou gewenste locatie, brengen. En dat voor elke groepsgrootte!

Wij hebben een grote vloot aan elektrische fietsen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij elke groep voorzien van kwaliteits fietsen. Wij hebben de volgende soorten voertuigen in ons assortiment:

  • stadsfietsen 
  • elektrische fietsen
  • elektrische stoere fatbikes
  • E-choppers
  • E-fatbikes

Van alle voertuigen hebben wij grote aantallen in beheer en allen kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en Belgie leveren en eventueel op een andere locatie weer ophalen. Hierdoor kun je een dagprogramma in elkaar zetten waarbij we de voertuigen op plek A leveren en weer op plek B ophalen. Ook is het mogelijk om de voertuigen voor een langere periode te huren. 

Mochten jullie hulp nodig hebben om een dagvullend programma te verzorgen naast de verhuur van fietsen dan kunnen wij hier uiteraard ook mee helpen. Spellen, bustransfers en horecalocaties regelen is voor ons zo gedaan. 

Je dagje uit op de fiets is bij ons in goede handen. Wij leveren namelijk goed onderhouden fietsen. Heb je pech onderweg? Dan staat ons reparatie team voor je klaar. We helpen ook met het uitgeven en innemen van de fietsen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 200 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01