Zoek een uitje op wielen

De Volkswagen Kever is misschien wel een van de bekendste auto’s die ooit gemaakt is. Hij werd gebouwd van 1938 tot 2003 en in die periode zijn er meer dan 20 miljoen wagens geproduceerd. En nog steeds is de auto erg populair. Naast de gewone is er ook een cabrioversie. Met zijn verchroomde knalpijpen, koplampen en bumpers is een ritje in de Kever een ritje terug in de tijd.

Meerdere locaties in Nederland hebben een Kever te huur. Er zijn verschillende leuke dingen te doen tijdens een Kevertour. Je kan zelf kiezen hoe je wil rijden of een route op maat laten maken. Geniet van de slingerweggetjes en mooie dorpjes, terwijl de motor bromt. Je proeft de nostalgie. Wie graag een spelelement wil, kiest voor een puzzeltocht of klassieke car rally. Met pitstops, teamuitdagingen en bijzondere navigatiemethodes wordt de middag een ware uitdaging. Goed voor de teamspirit! Kever rijden is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagjes en alle andere uitjes.

Vaak is het Kever rijden uit te breiden met een lunch of diner, voor onderweg of ergens anders. Ook is er de mogelijkheid verschillende arrangementen te boeken. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Vanaf € 76,00 per persoon
12 personen
Herbeleef het “Seventies gevoel” tijdens een échte Kever Rally. Hoe voelt het rijden in Herbie, in cabrio’s of zelfs in een Polizei kever? Lekker rondtoeren in kevers en samen fantastische momenten beleven! En WKR (werkkostenregeling) proof!
€ 72,50 per persoon
12 tot 200 personen
Een rally met hippie busjes of echte cabrio's en afsluiten met een heerlijke BBQ op onze start-& finish locatie. Voor kleine en grote groepen is er altijd live cooking binnen of buiten met een goed glas wijn of biertje van de tap. Bent u vegetarisch, eet u halal of heeft u andere dieetwensen? Dan regelen wij dat voor u zonder meerkosten.
€ 47,80 per persoon
Vanaf 4 personen
De Kever is inmiddels alweer een oud bakkie, maar nog steeds erg geliefd! Een ritje in deze auto is een ritje terug in de tijd. Je mist natuurlijk de technische hoogstandjes, maar juist dat zorgt voor rust en ontspanning. Bij ons kun je kevers huren om een prachtige tour te maken. Alleen door goed teamwork kun je de tocht op de juiste manier voltooien.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest