tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Kever rijden in de Provincie Zuid-Holland

Kever rijden in de Provincie Zuid-Holland

De Volkswagen Kever is misschien wel een van de bekendste auto’s die ooit gemaakt is. Hij werd gebouwd van 1938 tot 2003 en in die periode zijn er meer dan 20 miljoen wagens geproduceerd. En nog steeds is de auto erg populair. Naast de gewone is er ook een cabrioversie. Met zijn verchroomde knalpijpen, koplampen en bumpers is een ritje in de Kever een ritje terug in de tijd.

Meerdere locaties in Nederland hebben een Kever te huur. Er zijn verschillende leuke dingen te doen tijdens een Kevertour. Je kan zelf kiezen hoe je wil rijden of een route op maat laten maken. Geniet van de slingerweggetjes en mooie dorpjes, terwijl de motor bromt. Je proeft de nostalgie. Wie graag een spelelement wil, kiest voor een puzzeltocht of klassieke car rally. Met pitstops, teamuitdagingen en bijzondere navigatiemethodes wordt de middag een ware uitdaging. Goed voor de teamspirit! Kever rijden is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagjes en alle andere uitjes.

Vaak is het Kever rijden uit te breiden met een lunch of diner, voor onderweg of ergens anders. Ook is er de mogelijkheid verschillende arrangementen te boeken. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Filter 1 uitje
Weergave:

Er is 1 uitje gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen

Rally rijden en heerlijk barbecuen

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 67,95 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Het ultieme gevoel van de jaren '60 en '70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio's en VW hippie busjes. Jullie nemen zelf plaats achter het stuur en navigeren per team een weg door het mooiste gebied van Nederland, het Groene Hart.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01