starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Met de Solex, e-chopper of tandem toeren door Zeeland

Wat ga je doen

Een onvergetelijk uitje op verschillende aangedreven tweewielers? Wij bieden u de mogelijkheid tussen verschillende unieke voertuigen!

U heeft keuze uit de volgende mogelijkheiden:

  • Authentieke benzine Solex
  • E-chopper
  • Tandem spartamet

Vanaf ons startpunt te Heinkenszand hebben wij diverse routes door ”de Zak” van Zuid-Beveland. Wilt u zelf een route samenstellen vanaf uw eigen startpunt, wij helpen u graag om u de mooiste stuken van Zeeland te ontdekken.
Met onze routes rijd je door en langs al het moois wat Zeeland te bieden heeft,  uiteraard is er bij deze routes voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje onderweg! In combinatie met onze horeca partners kunnen we u ook een volledig arrangement aanbieden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01