starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Met de Solex, E-chopper of Tandem toeren door Zeeland

Wat ga je doen

Een onvergetelijk uitje op verschillende aangedreven tweewielers? Wij bieden je de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende unieke voertuigen!

Je hebt de keuze uit de volgende voertuigen:

  • Authentieke benzine Solex
  • E-chopper
  • Tandem spartamet

Wij hebben een startpunt in Heinkenszand in Zeeland. Van hieruit kun je verschillende mooie routes volgen. Maar het is ook mogelijk een ander gewenst startpunt bij ons aan te geven! Dan zorgen we dat de voertuigen daar op de gewenste dag zijn, en helpen je bij het uitstippelen van een route.

Natuurlijk kunnen jullie tussendoor ook de tijd nemen om een hapje en een drankje te nuttigen. Wij bieden in samenwerking met enkele horeca partners ook volledige arrangementen. Vraag zeker naar de mogelijkheden hiervoor.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01