starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Milieuvriendelijk uitje op wielen: met een E-chopper door de Peel

Wat ga je doen

Een waanzinnig stoere biker-ervaring beleef je op een E-chopper. Uniek, milieuvriendelijk en toch ruig: als een echte biker ga je toeren door het mooie Peelgebied.

Dit actieve en gezellige uitje kan met recht groen genoemd worden: geniet van de mooie natuur in dit gedeelte van de Peel terwijl je voort zoeft op een makkelijk bedien- en bestuurbare elektrische scooter met het uiterlijk van een stoere bike. Oké, geen ronkende motoren, maar wel de bike in de natuur en je kunt elkaar verstaan!.

Beleef dit groene uitje op wielen tijdens een dag of weekend met je vriendinnen of vrienden, tijdens een stoer vrijgezellenfeest of een actief bedrijfsuitje. Bovendien zijn er arrangementen beschikbaar voor een tocht met eten en drinken of in combinatie met een andere activiteit.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01