tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Off Road Terreinrijden in Valburg tussen Arnhem en Nijmegen

Omschrijving

Ben je benieuwd waar een Land Rover Defender toe in staat is? Tijdens het terreinrijden kom je erachter met onze eigen Land Rover Defenders! Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan modderbanden, differentieelbescherming, keienplaat, rock sliders en een lier!

De Land Rover Defenders 130 met instructeurs staan klaar om van start te gaan. Voordat jullie zelf plaats nemen achter het stuur is er een gedegen instructie en uitleg over de Land Rover. Vervolgens rijdt de instructeur een demonstratie over het terrein met diverse hindernissen. Na de demonstratie is het de taak aan jullie om zelf de Land Rover foutloos over het Off Road Parcours te sturen. Op het Off Road Parcours worden de bestuurders geconfronteerd met de eigen vaardigheden en enthousiasme.

Het Off Road Parcours betreft een technisch modder parcours met diverse obstakels/hindernissen zoals; sideslopes, elephantsteps, waterbakken, beklimmingen, afdalingen en (bijna onmogelijke) uitdagingen in verschillende moeilijkheidsgraden.

Uiteraard is het ook mogelijk om het programma uit te breiden met diverse (team)opdrachten.
Denk hierbij aan: Pikettenrally, Blind Coaching, Land Rover Transport, Reservewielopdracht of Life Line

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 163,50 per persoon (incl. BTW)
4 tot 100 personen
2,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01