tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

Op de scooter de mooiste plekjes van Nederland ontdekken

Omschrijving

Wil je met je vrienden, familie, collega’s of een ander gezelschap eens wat anders doen? Plan dan een scootertocht door één van de prachtige gebieden die Nederland rijk is. Wij brengen de scooters naar elke gewenste locatie. Ook ideaal als vervoersmiddel voor grote groepen tijdens evenementen.

Wij ontzorgen je met onze service. We brengen de scooters, regelen het uitgeven en aan het einde van de tocht ook het innemen. Je hoeft ons alleen te laten weten waar je wilt starten. Ook staat er een onderhoudsteam voor je klaar in het geval van pech onderweg.

Heb je geen rijbewijs? Dan is er de mogelijkheid dat we een combinatie doen van E-fatbikes of elektrische fietsen en de E-scooters. Hierdoor kan iedereen mee tijdens het uitje. 

Een brommer- of autorijbewijs is nodig voor het besturen van de scooters. Vraag via onderstaand formulier gerust naar de mogelijkheden voor jouw dagje op de scooter.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 65,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 200 personen
Vanaf 3 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01