starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Powerturnen een unieke beleving op jullie eigen locatie

Wat ga je doen

Zelf powerturnen tijdens jullie bedrijfsuitje, teambuildingsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje en ook nog mogelijk op een door jullie zelf gekozen locatie in Nederland of onze eigen locatie in Eindhoven, hoe uniek is dat!

Maar wat is een powerturn nou eigenlijk? Met twee personen neem je plaats in de powerturn en het enige wat je allebei hebt is een joyctick, want een stuur ontbreekt.

Jullie kunnen samen sturen door goed samen te werken, doen jullie dit niet dan zul je merken dat de powerturn stuurloos is. Geven jullie allebei tegelijk evenveel gas dan gaan jullie rechtdoor en geeft de een gas en de ander niet, dan maken jullie een bocht.

Eigenlijk kan de powerturn alles, op twee wielen wegrijden, abrupt afremmen en heel snel draaien. Kortom een te gek uitje op wielen en dat ook nog op een door jullie zelf gekozen locatie in Nederland plaats kan vinden, succes verzekerd!

Durf jij het aan? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij vertellen jullie graag over onze mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01