tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Powerturnen een unieke beleving op jullie eigen locatie

Omschrijving

Zelf powerturnen tijdens jullie bedrijfsuitje, teambuildingsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje en ook nog mogelijk op een door jullie zelf gekozen locatie in Nederland of onze eigen locatie in Eindhoven, hoe uniek is dat!

Maar wat is een powerturn nou eigenlijk? Met twee personen neem je plaats in de powerturn en het enige wat je allebei hebt is een joyctick, want een stuur ontbreekt.

Jullie kunnen samen sturen door goed samen te werken, doen jullie dit niet dan zul je merken dat de powerturn stuurloos is. Geven jullie allebei tegelijk evenveel gas dan gaan jullie rechtdoor en geeft de een gas en de ander niet, dan maken jullie een bocht.

Eigenlijk kan de powerturn alles, op twee wielen wegrijden, abrupt afremmen en heel snel draaien. Kortom een te gek uitje op wielen en dat ook nog op een door jullie zelf gekozen locatie in Nederland plaats kan vinden, succes verzekerd!

Durf jij het aan? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij vertellen jullie graag over onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 36,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Vanaf 1 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01