tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Rondrit in de Provincie Zeeland

Rondrit in de Provincie Zeeland

Nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, familiedagje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Kijk dan eens naar een rondrit. Wij hebben een groot aanbod mooie tochten in verschillende voertuigen. Als je houdt van oude auto’s, is het een bijzondere ervaring een middag rond te rijden in een Kever, Daf, 2CV (Eend) of Volkswagen busje. Ook een ritje op een Solex doet lekker nostalgisch aan. Verder kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een rondrit te maken op de moderne Segway of elektrische step, of in het Aziatische vervoermiddel de Tuktuk. Eigenlijk is alles mogelijk.

Een rondrit is te boeken op iedere locatie in Nederland, zodat er altijd wel iets voor je bijzit. Rijd je liever tussen over het Brabantse land, tussen de Drentse boerderijen of misschien wel liever door de stad? Waar je ook voor kiest, een rondrit staat altijd voor een paar uur pure ontspanning. Terwijl je geniet van de karakteristieke landweggetjes en prachtige natuur, kun je bijpraten met je collega’s, vrienden of familie.

Een rondrit is vaak uit te breiden met een puzzeltocht of rally. En misschien wil je wel graag picknicken onderweg of naderhand lekker barbecueën? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Filter 1 uitje
Weergave:

Er is 1 uitje gevonden

Filters wissen
Provincie Zeeland
Tonen

Met de Solex, E-chopper of Tandem toeren door Zeeland

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 100 personen
Korte omschrijving

Een onvergetelijk uitje op verschillende aangedreven tweewielers? Wij bieden je de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende unieke voertuigen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01