tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes op 2 wielen
Scooter huren

Scooter huren

Wil je je omgeving eens echt ontdekken en ervaren? Huur dan eens een retro- of snorscooter en ga op pad op verschillende locaties in Nederland.

Bij een retro scooter moet je denken aan een scooter met een ouderwetse uitstraling, zoals een Vespa. Een voertuig met finesse en uitstraling. Een snorscooter is een snorfiets, een soort bromfiets. De snelheid van deze scooters is begrensd op 25 km per uur. Allebei de voertuigen zijn zeer geschikt om in te zetten voor een gezellige middag of dag. Scooter rijden geeft je een vrij gevoel en is een ontspannende manier om je omgeving te ontdekken.

Op een scooter zijn er verschillende leuke uitjes mogelijk. Allereerst kun je lekker gaan touren. Rijd door de uitgestrekte velden, langs idyllische boerderijen en prachtige natuurgebieden. De mooiste routes liggen voor je klaar, die je zo uitgebreid kunt maken als je zelf wil. Ook als je van een spelelement houdt, hoef je je niet te vervelen op de scooter. Boek bijvoorbeeld een puzzel- of speurtocht en win van je collega’s, vrienden of familie.

Bij het scooter rijden zijn er vaak uitgebreide arrangementen mogelijk, zoals een picknick onderweg of diner achteraf. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, zodat je een onvergetelijke dag hebt!

Weergave:
4 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01