Zoek een uitje op wielen

Het is een nieuwe en duurzame manier van rijden, en misschien heb je er al wel eens van gehoord: de Segway. Het is een ontspannen en verfrissende manier om je te verplaatsen, waarbij je optimaal kan genieten van je omgeving.

Een Segway Personal Transporter, afgekort tot Segway, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoonsvervoermiddel. Omdat de Segway aangedreven wordt door twee motoren, kunnen de wielen onafhankelijk van elkaar draaien. Je bestuurt het apparaat door je lichaamsgewicht te verplaatsen. Door naar voren te leunen, gaat de Segway bijvoorbeeld vooruit en door naar achteren te leunen gaat deze achteruit. Je kan hiermee een snelheid bereiken van maar liefst 20 km per uur.

In het begin is het even wennen, maar wanneer je het rijden op een Segway eenmaal beheerst, wil je nooit meer anders. Wij bieden verschillende Segway tours aan, die leuk zijn om te boeken als bedrijfsuitje, groepjesuitje of familiedag. Je kunt zelf iets plannen of door ons een route op maat laten maken. En natuurlijk is er tijd voor een drankje en wat lekkers, want niemand kan vooruit op een lege maag.

De Segway tours zijn overal in Nederland te organiseren en worden op sommige locaties ook als arrangement aangeboden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Vanaf € 69,50 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België of vanaf onze eigen locatie in Utrecht
De Green Rally is een arrangement van 3 uur. In deze 3 uur ervaar je 3 verschillende elektrische voertuigen; de segway, de KickBike en een elektrische scooter. Naast de 3 elektrische voertuigen, kan er in verschillende grote steden gekozen worden voor een E-boot tocht door de grachten i.p.v. de trikke. Dit kan o.a. in Amsterdam en Utrecht.
Vanaf € 69,50 per persoon
12 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Waar je maar wilt, maak je een prachtige Segway-tour. Door oude straatjes en langs moderne gebouwen van een stad of langs paden en wegen in de prachtige Nederlandse natuur. Op de Segway wordt dit een uniek en ontspannen uitje. De mooiste en leukste tours op een locatie die je zelf uitkiest.
Vanaf € 69,50 per persoon
8 tot 200 personen
Diverse startlocaties op de Veluwe
Stap op een Segway en ontdek de mooiste plekjes op en rond de Veluwe met dit unieke, elektrische, zelf balancerende voertuig. Deze manier van voortbewegen geeft een extra dimensie aan de beleving van de tour die jij maakt.
Vanaf € 78,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Zoef geruisloos over de Veluwe op de nog altijd leuke Segway. Staande op twee wielen over de paden en lanen terwijl je geniet van rust en bos.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest