tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes op 2 wielen
Segway rijden

Segway rijden

Het is een nieuwe en duurzame manier van rijden, en misschien heb je er al wel eens van gehoord: de Segway. Het is een ontspannen en verfrissende manier om je te verplaatsen, waarbij je optimaal kan genieten van je omgeving.

Een Segway Personal Transporter, afgekort tot Segway, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoonsvervoermiddel. Omdat de Segway aangedreven wordt door twee motoren, kunnen de wielen onafhankelijk van elkaar draaien. Je bestuurt het apparaat door je lichaamsgewicht te verplaatsen. Door naar voren te leunen, gaat de Segway bijvoorbeeld vooruit en door naar achteren te leunen gaat deze achteruit. Je kan hiermee een snelheid bereiken van maar liefst 20 km per uur.

In het begin is het even wennen, maar wanneer je het rijden op een Segway eenmaal beheerst, wil je nooit meer anders. Wij bieden verschillende Segway tours aan, die leuk zijn om te boeken als bedrijfsuitje, groepjesuitje of familiedag. Je kunt zelf iets plannen of door ons een route op maat laten maken. En natuurlijk is er tijd voor een drankje en wat lekkers, want niemand kan vooruit op een lege maag.

De Segway tours zijn overal in Nederland te organiseren en worden op sommige locaties ook als arrangement aangeboden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Weergave:
4 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01