starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Segway rijden

Het is een nieuwe en duurzame manier van rijden, en misschien heb je er al wel eens van gehoord: de Segway. Het is een ontspannen en verfrissende manier om je te verplaatsen, waarbij je optimaal kan genieten van je omgeving.

Een Segway Personal Transporter, afgekort tot Segway, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoonsvervoermiddel. Omdat de Segway aangedreven wordt door twee motoren, kunnen de wielen onafhankelijk van elkaar draaien. Je bestuurt het apparaat door je lichaamsgewicht te verplaatsen. Door naar voren te leunen, gaat de Segway bijvoorbeeld vooruit en door naar achteren te leunen gaat deze achteruit. Je kan hiermee een snelheid bereiken van maar liefst 20 km per uur.

In het begin is het even wennen, maar wanneer je het rijden op een Segway eenmaal beheerst, wil je nooit meer anders. Wij bieden verschillende Segway tours aan, die leuk zijn om te boeken als bedrijfsuitje, groepjesuitje of familiedag. Je kunt zelf iets plannen of door ons een route op maat laten maken. En natuurlijk is er tijd voor een drankje en wat lekkers, want niemand kan vooruit op een lege maag.

De Segway tours zijn overal in Nederland te organiseren en worden op sommige locaties ook als arrangement aangeboden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Stap op een Segway en ontdek de mooiste plekjes op en rond de Veluwe met dit unieke, elektrische, zelf balancerende voertuig. Deze manier van voortbewegen geeft een extra dimensie aan de beleving van de tour die jij maakt.

Prijs
Vanaf € 69,50 per persoon
Aantal
8 tot 200 personen
Locaties
Diverse startlocaties op de Veluwe
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

De Green Rally is een arrangement van 3 uur. In deze 3 uur ervaar je 3 verschillende elektrische voertuigen; de segway, de KickBike en een elektrische scooter. Naast de 3 elektrische voertuigen, kan er in verschillende grote steden gekozen worden voor een E-boot tocht door de grachten i.p.v. de trikke. Dit kan o.a. in Amsterdam en Utrecht.

Prijs
Vanaf € 47,80 per persoon
Aantal
20 tot 100 personen
Locaties
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Waar je maar wilt, maak je een prachtige Segway-tour. Door oude straatjes en langs moderne gebouwen van een stad of langs paden en wegen in de prachtige Nederlandse natuur. Op de Segway wordt dit een uniek en ontspannen uitje. De mooiste en leukste tours op een locatie die je zelf uitkiest.

Prijs
Vanaf € 69,50 per persoon
Aantal
12 tot 200 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Zoef geruisloos over de Veluwe op de nog altijd leuke Segway. Staande op twee wielen over de paden en lanen terwijl je geniet van rust en bos.

Prijs
Vanaf € 78,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Veluwe, Dieren
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001uitjesopwielen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01