tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Snorfiets tourtocht - 2 uur door De Peel

Omschrijving

Wil je de prachtige Peel ontdekken op een originele manier? Neem de snorfiets! Dwars door het prachtige historische landschap met zijn tweeën of met een groep. Met behulp van een snorfiets-routekaart vertrekken jullie vanuit Meijel, voor een leuke tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht ontdekken jullie het kanalenstelsel van de Noordervaart, Neers Kanaal, Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze werden vroeger gebruikt als afwatering van het veengebied en voor de transport van de afgegraven turf uit de Peel, maar zijn nu een prachtig natuurschouwspel! Sport- en hobbyvissers houden van deze plek. Kanalen, open landschappen, bosgebieden, maar ook akkers en weilanden trekken aan jullie voorbij.

In Limburg worden jullie natuurlijk hartelijk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Een heerlijke uitje in de natuur dus! Je kunt eventueel een dagarrangement boeken, in combinatie met andere activiteiten. Vraag hieronder naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
2 tot 100 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01