tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Snorfiets tourtocht - 2 uur door De Peel

Omschrijving

Wil je de prachtige Peel ontdekken op een originele manier? Neem de snorfiets! Dwars door het prachtige historische landschap met zijn tweeën of met een groep. Met behulp van een snorfiets-routekaart vertrekken jullie vanuit Meijel, voor een leuke tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht ontdekken jullie het kanalenstelsel van de Noordervaart, Neers Kanaal, Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze werden vroeger gebruikt als afwatering van het veengebied en voor de transport van de afgegraven turf uit de Peel, maar zijn nu een prachtig natuurschouwspel! Sport- en hobbyvissers houden van deze plek. Kanalen, open landschappen, bosgebieden, maar ook akkers en weilanden trekken aan jullie voorbij.

In Limburg worden jullie natuurlijk hartelijk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Een heerlijke uitje in de natuur dus! Je kunt eventueel een dagarrangement boeken, in combinatie met andere activiteiten. Vraag hieronder naar de mogelijkheden!

Details van het uitje

Vanaf € 25,50 per persoon
2 tot 100 personen
Vanaf 2 uur
Meijel
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01