tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes op 2 wielen
Solex huren

Solex huren

De iets ouderen onder ons kunnen het zich misschien nog wel herinneren: het rijden op een Solex. Vooral in de jaren zestig waren de voertuigen erg populair, met name onder meisjes. De afgelopen jaren is de solex weer aan een opmars bezig geweest en sindsdien kun je ze op verschillende locaties huren.

Een solex is een oud model bromfiets, of eigenlijk meer een soort snorfiets. Je mag ermee op het fietspad rijden en de maximale snelheid is 25 km per uur. Daardoor mag iedereen met een (brommer)rijbewijs zonder problemen op een solex rijden. Ook als je nog nooit eerder op een brommer hebt gezeten, heb je het zo geleerd.

Solex rijden is niet alleen leuk voor diegenen die herinneringen willen herleven, ook voor de nieuwe generatie is een ritje een bijzondere ervaring. Het is pure nostalgie. Luister naar het gepruttel van de motor terwijl je over landweggetjes en dijken rijdt. Je kunt je eigen weg kiezen of aan de hand van een routekaart een ritje maken. Onderweg is er natuurlijk tijd voor een drankje en wat lekkers.

Solex rijden is leuk met ieder gezelschap. Kies ervoor met een bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Je hebt altijd - beloofd - een gezellig dag!

Weergave:
8 uitjes
Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
8 tot 30 personen
Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze
Bekijk uitje
Meerdere E-choppers Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 100 personen
Provincie Zeeland, Middelburg, Overzande, Heinkenszand, 's Heerenhoek
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
1 tot 10 personen
Breda
Bekijk uitje
Tonen
€ 35,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Provincie Limburg, Valkenburg (LB)
Bekijk uitje
Tonen
€ 35,- tot € 42,- per persoon
2 tot 36 personen
Veluwe, Putten
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01