Solex en puzzelrit inclusief route en fotozoektocht

Bedrijfsuitje
Solex rijden best

Ken je ze nog, die oude solexen? Het zijn een soort oude snorfietsen, die al pruttelend vooruitkomen. Iedereen met een (auto)rijbewijs mag erop rijden. Wij hebben het solex rijden nog iets leuker gemaakt door het te combineren met een puzzelrit c.q. fotozoektocht. Pure nostalgie in een gezellig jasje. Kom snel langs met collega's, vrienden of familie voor een middagje uitwaaien op het Brabantse achterland.

Onze solextocht voert jullie over mooie landweggetjes en langs gezellige kerndorpjes met een karakteristieke uitstraling. 's Middag is er tijd voor een lekkere picknick. Maar er moet ook nog gewerkt worden: in teams ga je de strijd aan met elkaar op de vertierfietsen. Je ontvangt een verrassingspakket met opdrachten die je onderweg moet uitvoeren. De winnaar krijgt een flesje speciale wijn.

Je kunt vanaf 5 personen Solex komen rijden. Ook is er de mogelijkheid voor erna een buffet, barbecue, diner of mega wok te boeken. Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar wat er allemaal kan.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 5 personen
6 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest