Zoek een uitje op wielen

De iets ouderen onder ons kunnen het zich misschien nog wel herinneren: het rijden op een Solex. Vooral in de jaren zestig waren de voertuigen erg populair, met name onder meisjes. De afgelopen jaren is de solex weer aan een opmars bezig geweest en sindsdien kun je ze op verschillende locaties huren.

Een solex is een oud model bromfiets, of eigenlijk meer een soort snorfiets. Je mag ermee op het fietspad rijden en de maximale snelheid is 25 km per uur. Daardoor mag iedereen met een (brommer)rijbewijs zonder problemen op een solex rijden. Ook als je nog nooit eerder op een brommer hebt gezeten, heb je het zo geleerd.

Solex rijden is niet alleen leuk voor diegenen die herinneringen willen herleven, ook voor de nieuwe generatie is een ritje een bijzondere ervaring. Het is pure nostalgie. Luister naar het gepruttel van de motor terwijl je over landweggetjes en dijken rijdt. Je kunt je eigen weg kiezen of aan de hand van een routekaart een ritje maken. Onderweg is er natuurlijk tijd voor een drankje en wat lekkers.

Solex rijden is leuk met ieder gezelschap. Kies ervoor met een bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Je hebt altijd - beloofd - een gezellig dag!

Vanaf € 25,00 per persoon
1 tot 30 personen
Mogelijk op elke gewenst locatie in Nederland of vanaf onze locatie in Breda
Wie wil er nu niet op zo'n ouderwetse solex touren? Ideaal voor bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten in de lente en zomermaanden.
Vanaf € 25,00 per persoon
2 tot 80 personen
O die goede oude Solex. Dat ouderwets pruttelende geluidje, dat nostalgische uiterlijk! Misschien kent u de snorfietsen nog wel van vroeger. In de jaren ’50 en ’60 was de Solex ontzettend populair, iedereen - en vooral vrouwen - reed erop rond. Dit is uw kans die jaren te herleven! Kom bij ons in Oud-Gastel een solextocht maken.
Vanaf € 39,50 per persoon
4 tot 120 personen
Met onze Solextocht in de omgeving van Haarlemmerliede ben je wel even zoet. Van 3 tot maar liefst 8 uur lang word je bij ons vermaakt. Wij hebben een prachtige route voor je uitgekozen, over mooie landweggetjes en door karakteristieke dorpjes. Ervaar bij ons zelf hoe de wereld eruit ziet vanaf een Solex.
€ 26,00 per persoon
Maximaal 28 personen
Verzekerd van een origineel en onvergetelijke activiteit! Proef de sfeer van het weidse Friese platteland en geniet tijdens uw Solexrit van de eindeloze vergezichten. De wind door uw haar, een glimlach op uw gezicht en de Solex maken uw uitje tot een groot succes!
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Limburg
Misschien heb je er vroeger zelf nog wel opgereden: de Solex. De snorfiets met de pruttelende motor was in de jaren ’60 ontzettend populair. Proef dit stukje nostalgie (weer) bij ons en maak een solextocht. Of huur een scooter, minstens net zo leuk. In Limburg kan het allebei.
Vanaf € 35,00 per persoon
2 tot 100 personen
Een onvergetelijk uitje op verschillende aangedreven tweewielers? Wij bieden u de mogelijkheid tussen verschillende unieke voertuigen!
Vanaf € 23,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Tolbert
Verken de omgeving met de beste rondritten van de regio. Superleuk als groepsuitje met vrienden, familieleden of collega’s. Vermakelijk, actief en natuurlijk ontzettend gezellig. Volg elkaar in een stoet of ga voor een wedstrijdelement.
Vanaf € 39,50 per persoon
2 tot 120 personen
Het karakteristieke pruttelende geluid is van mijlenver te herkennen: daar komt een Solex aan. Deze nostalgische snorfietsen waren erg populair in de jaren '60, maar ook nu is het nog een plezier om erop te rijden. Ervaar het zelf en kom Solex rijden in de omgeving Valkenswaard.
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Ken je ze nog, die oude solexen? Het zijn een soort oude snorfietsen, die al pruttelend vooruitkomen. Iedereen met een (auto)rijbewijs mag erop rijden. Wij hebben het solex rijden nog iets leuker gemaakt door het te combineren met een puzzelrit c.q. fotozoektocht. Pure nostalgie in een gezellig jasje. Kom snel langs met collega's, vrienden of familie voor een middagje uitwaaien op het Brabantse achterland.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest