starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Terreinrijden in een stoere Land Rover

Wat ga je doen

Maak kennis met de kracht van de stoere Land Rover! Op evenementenlocatie Watergoed leer je alles over dit krachtige monster. Met terreinrijden gaat het niet om de snelheid maar om de beheersing van de wagen. Met de juiste technieken rijd je zonder problemen tegen de schuine wand, door een waterbak en over de ‘double trouble’.

Watergoed is gelegen in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen. Hier vind je een gaaf 4x4 terrein met diverse hindernissen. Verschillende heuvels en gelegen aan het water, dit belooft een spannende dag te worden. Tijdens het overwinnen van de hindernissen kan het voorkomen dat de Land Rover vast komt te zitten. In dit geval leer je hoe je met lieren of slepen de auto weer vrij kan krijgen.

Er kan een spelelement aan het terreinrijden toegevoegd worden: de piketten rally. Er staan 20 genummerde piketpaaltjes verspreid en verstopt op de moeilijkste plaatsen. In speciale volgorde kunnen de teams punten verdienen door de piketten aan te raken. Wie gaat de piketten rally winnen?

Na deze dag kan je situaties en moeilijke passages goed inschatten. Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Inbegrepen:

  • 3 uur terreinrijden met Land Rover Defenders
  • Afhankelijk van het aantal personen wordt de organisatievorm en het aantal Land Rovers bepaald. Wij gaan uit van max. 4 personen per Land Rover
  • Locatiehuur o.b.v. minimaal 4 personen en maximaal 16 personen.

Verzorging:

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Break met frisdrankje en candybar

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01