tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
TukTuk huren

Tuktuk huren

In veel Aziatische landen en met name in Thailand is de Tuktuk een bekende vorm van openbaar vervoer. Tuktuks hebben drie wielen: twee achter en één voor. Hierdoor zijn de voertuig zeer wendbaar. De plaats waar de passagiers zitten is overdekt. De laatste jaren is de Tuktuk ook in Nederland populair geworden als vrijetijdsvervoer. Daarom bieden wij verschillende activiteiten aan met de driewieler in de hoofdrol.

In een Tuktuk zie je je omgeving vanuit een ander perspectief. Met een routekaart ontdek je de schitterende Nederlandse natuur en rijd je langs de mooiste plekjes. Je kunt met een man of zes in de wagen, dus er is alle ruimte voor gezelligheid. Om het geheel wat spannender te maken is er een GPS-tocht, ludieke teamspellen en/of teamopdrachten aan toegevoegd. En als je slim bent, rijd je zo langs alle leuke terrasjes. Lekker pauzeren en wat drinken hoort er immers ook bij.

Een Tuktuktocht duurt ongeveer drie uur en is te boeken vanaf groepen van 10 personen. Andere wensen kunnen kenbaar gemaakt worden.

Tuktukrijden is leuk voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en bedrijfsuitjes. Vaak kun je de middag uitbreiden met een barbecue of diner. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

 

 

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen

TukTuk GPS Tocht door de Brabantse Biesbosch

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 29,- per persoon
10 tot 120 personen
Korte omschrijving

Nationaal Park de Biesbosch is een prachtig natuurgebied dat zich uitspreidt over Zuid-Holland en Noord-Brabant. Voor onze TukTuk GPS Tocht hebben we een mooi stukje door de dorpen langs het Brabantse deel uitgezocht en daar een route uitgestippeld. Een TukTuk is daar een leuk voertuig voor.

Tonen

Cabrio tuk tochten door het Weerterland of Peelgebied

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 39,50 per persoon
3 tot 36 personen
Korte omschrijving

Maak een prachtige tocht door het Weerterland of het Peelgebied met één van onze unieke Italiaanse Cabrio tuks.
Zelf achter het stuur van een echt TukTuk! Met 2- of 3 personen achterin touren door een mooie omgeving. Stoppen bij een van de vele terrasjes. 
Een gezellige dag gegarandeerd!

Tonen

Tuktuk speurtocht in de omgeving Best

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 5 personen
Korte omschrijving

Een Tuktuk is een soort autootje op drie wielen die zijn oorsprong in Azië heeft. Vanuit dit kleine en grappige autootje lijkt de wereld direct al een stuk mooier. Je kunt er met vier personen in, dus het is gezellig druk.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01