tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Twee wielen in de Provincie Zuid-Holland

Twee wielen in de Provincie Zuid-Holland

Less is more, zeggen ze: minder is meer. Dat geldt zeker voor voertuigen: op twee wielen is zeker zoveel plezier te beleven als op vier wielen! Gelukkig hebben wij een uitgebreid aanbod, geschikt voor alle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en vriendenuitjes.

Wat valt er precies allemaal onder twee wielen? Enkele voorbeelden: (Tandem) fietsen, steppen (kickbike en elektrische step), een Solex, een Segway, scooters en een Electro Motorcross. Niet zomaar een rijtje dus. Alle voertuigen zijn gemakkelijk te besturen en ontzettend leuk om mee te rijden.

Grofweg zijn de activiteiten samen te vatten in drie groepen. Je kunt lekker gaan touren op bijvoorbeeld je Solex, Segway of scooter en op die manier de omgeving verkennen. Verder kan je meedoen aan een puzzeltocht of rally. Als laatste zijn sommige voertuigen, zoals de Electro Motorcross, vooral leuk om mee te racen of trucjes mee uit te halen.

Door de ruime keuze is er overal in Nederland wel een leuke activiteit op twee wielen. Van Limburg tot Noord-Holland: je hoeft je niet te vervelen. Vaak zijn er bovendien uitgebreide arrangementen bij te boeken, zodat je (mid)dag verandert in een totaalervaring. Ga barbecueën, picknicken of dineren; er is van alles mogelijk. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen

E-chopper tour door Noordwijk, Duinen en de Bollenstreek

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 29,50 per persoon
2 tot 200 personen
Korte omschrijving

Huur een E-scooter (E-chopper) en ontdek met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s de mooiste plekjes rondom Noordwijk aan Zee. De gezellige boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden. Deze tour op 100% elektrische scooters (E-choppers) heeft alles in zich voor een fantastische middag in de Duin- en Bollenstreek.

Tonen

Toeren op elektrische step

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 25,- tot € 39,- per persoon
5 tot 12 personen
Korte omschrijving

Wil jij de blits maken in Den Haag en Scheveningen? Ga dan toeren op een stoere elektrische step! Eentje die niet in de tramrails blijft vastzitten en vanzelf soepel rolt, zo ben je actief bezig zonder moe te worden. Ga met Haagse Harry op de foto en ontdek de rest van Den Haag en Scheveningen met een van onze gidsen die met passie zijn of haar verhaal uitdraagt.

Tonen

Solex rijden - Nostalchische tocht door Den Haag en Scheveningen

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 54,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Dit uitje op wielen heeft een nostalgisch tintje. Een Solex toer heeft alles in zich voor een gezellig actief uitje met vrienden, familie of collega’s.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01