starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Volkswagen bus rijden

Het is een echte klassieker: het Volkswagen busje. In de jaren zestig werd het een symbool van de Flower Power beweging, een hippiebusje. Ook nu nog staat het busje voor vrijheid en even loskomen van de wereld. Probeer het nu zelf en maak een ritje in een Volkswagen Bus.

Alles is zoveel mooier vanachter het stuur van de Volkswagen Bus. Het is net alsof de wereld buiten zich samen met jou ontspant. Ervaar dit sixties-gevoel en je wil nooit meer anders. Rijd over kleine slingerwegen, door de velden of door het bos. Onderweg kun je even bijkomen, om daarna vol energie je reis te hervatten.

Hoewel het al erg fijn is om gewoon wat te cruisen met de bus, is het misschien nog wel leuker rally te rijden. In kleine groepen rijd je equipes door het Hollandse landschap, met teamopdrachten en pitstops tussendoor. Een modern navigatiesysteem in een ouderwetse bus: dat hoort natuurlijk niet. Daarom moet je gebruik maken van diverse en uitdagende navigatiemethoden, een TomTom is uit den boze.

Vaak is het mogelijk het Volkswagen Bus uit te breiden naar een arrangement, met lunch of diner erbij. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Volkswagen Road Trip Middagprogramma

Beleef het ultieme gevoel van de ’60 & ’70 in onze Retro Beetle Cabrio's & VW hippie busjes. Samen navigeren, teambuilding opdrachten en een hilarische prijsuitreiking maken dit tot een topdag!

Prijs
Vanaf € 49,50 per persoon
Aantal
12 tot 200 personen
Locaties
Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Aarlanderveen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Oldtimer race in omgeving Amersfoort

Bij ons huur je de mooiste klassiekers voor een scherpe prijs. Wil je meer dan alleen maar een rondje toeren? Kies dan voor de oldtimer race en ga de strijd met elkaar aan! Je hebt de keuze uit vrolijke eenden of volkswagen bussen. Onderweg beantwoord je pittige vragen en maak je hilarische opdrachten.

Prijs
Vanaf € 49,75 per persoon
Aantal
6 tot 80 personen
Locaties
Amersfoort
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Boer zoekt vrouw - Volkswagen bus tour

Fans van het populaire programma Boer zoekt Vrouw weten waar we het over hebben. Yvonne Jaspers rijdt van boer naar boer in een sfeervol Volkswagen busje met gordijntjes voor het raam. Met onze tour kun je delen in die nostalgische gezelligheid.

Prijs
Vanaf € 59,95 per persoon
Aantal
10 tot 400 personen
Locaties
Startlocatie Hengelo (Overijssel) vanaf 24 personen mogelijk op locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01