Zoek een uitje op wielen

Het is een echte klassieker: het Volkswagen busje. In de jaren zestig werd het een symbool van de Flower Power beweging, een hippiebusje. Ook nu nog staat het busje voor vrijheid en even loskomen van de wereld. Probeer het nu zelf en maak een ritje in een Volkswagen Bus.

Alles is zoveel mooier vanachter het stuur van de Volkswagen Bus. Het is net alsof de wereld buiten zich samen met jou ontspant. Ervaar dit sixties-gevoel en je wil nooit meer anders. Rijd over kleine slingerwegen, door de velden of door het bos. Onderweg kun je even bijkomen, om daarna vol energie je reis te hervatten.

Hoewel het al erg fijn is om gewoon wat te cruisen met de bus, is het misschien nog wel leuker rally te rijden. In kleine groepen rijd je equipes door het Hollandse landschap, met teamopdrachten en pitstops tussendoor. Een modern navigatiesysteem in een ouderwetse bus: dat hoort natuurlijk niet. Daarom moet je gebruik maken van diverse en uitdagende navigatiemethoden, een TomTom is uit den boze.

Vaak is het mogelijk het Volkswagen Bus uit te breiden naar een arrangement, met lunch of diner erbij. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vanaf € 45,00 per persoon
6 tot 80 personen
Bij ons huur je de mooiste klassiekers voor een scherpe prijs. Wil je meer dan alleen maar een rondje toeren? Kies dan voor de oldtimer race en ga de strijd met elkaar aan! Je hebt de keuze uit vrolijke eenden of volkswagen bussen. Onderweg beantwoord je pittige vragen en maak je hilarische opdrachten.
€ 54,38 per persoon
12 tot 200 personen
Vroeger was het allemaal beter…niet? Waar of niet, de auto’s uit de jaren ’60 en ’70 zijn ieder geval echte klassiekers te noemen. Tot op de dag van vandaag is het een groot plezier om erin rond te rijden. Om aan die behoefte tegemoet te komen, kun je bij ons een middag een Volkswagen huren om een roadtrip in te maken.
Vanaf € 59,95 per persoon
10 tot 400 personen
Startlocatie Hengelo (Overijssel) vanaf 24 personen mogelijk op locatie
Fans van het populaire programma Boer zoekt Vrouw weten waar we het over hebben. Yvonne Jaspers rijdt van boer naar boer in een sfeervol Volkswagen busje met gordijntjes voor het raam. Met onze tour kun je delen in die nostalgische gezelligheid.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest