tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes met een auto
Volkswagen busje rijden

Volkswagen busje rijden

Het is een echte klassieker: het Volkswagen busje. In de jaren zestig werd het een symbool van de Flower Power beweging, een hippiebusje. Ook nu nog staat het busje voor vrijheid en even loskomen van de wereld. Probeer het nu zelf en maak een ritje in een Volkswagen Bus.

Alles is zoveel mooier vanachter het stuur van de Volkswagen Bus. Het is net alsof de wereld buiten zich samen met jou ontspant. Ervaar dit sixties-gevoel en je wil nooit meer anders. Rijd over kleine slingerwegen, door de velden of door het bos. Onderweg kun je even bijkomen, om daarna vol energie je reis te hervatten.

Hoewel het al erg fijn is om gewoon wat te cruisen met de bus, is het misschien nog wel leuker rally te rijden. In kleine groepen rijd je equipes door het Hollandse landschap, met teamopdrachten en pitstops tussendoor. Een modern navigatiesysteem in een ouderwetse bus: dat hoort natuurlijk niet. Daarom moet je gebruik maken van diverse en uitdagende navigatiemethoden, een TomTom is uit den boze.

Vaak is het mogelijk het Volkswagen Bus uit te breiden naar een arrangement, met lunch of diner erbij. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Weergave:
2 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Aarlanderveen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01