Karten
Wie behaalt de snelste ronde?

Zoek een uitje op wielen

Karts zijn kleine eenpersoonsvoertuigen die, anders dan een auto, geen carrosserie hebben. Dat maakt de ze extra wendbaar. Wist je dat een kart een snelheid van wel 100 km per uur kan bereiken? Dat zal jij waarschijnlijk niet halen, maar snel ga je wel! Je voelt de adrenaline al als je je helm opzet.

Geniet van de snelheid op het parcours, met veel bochten, bruggen en verhogingen. Wie haalt er de meest spectaculaire inhaalmanoeuvres uit? Karten is het perfecte middagje (of avondje) weg om je lekker bij uit te leven. Omdat je geen rijbewijs hoeft te hebben om in een kart te rijden, is het geschikt voor iedereen. Volwassen worden weer jong, kinderen voelen zich even groot en stoer.

Er zijn in heel Nederland locaties waar je kunt karten, allemaal zijn ze net iets anders. De parcours en arrangementen kunnen verschillen. Kijk welke het beste bij je past en ervaar een middag in de racewagen.

Karten is leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenactiviteit. Ook met kinderen kan er gekart worden, omdat er vaak speciale kinderbanen aanwezig zijn. Een leuke optie dus voor een kinderfeestje! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals Endurance race of halfsuurrace. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vanaf € 15,95 per persoon
2 tot 1.500 personen
Huizen de karthoofdstad van Europa? Bijna waar! We hebben hoe dan ook een prachtig en groot parcours, waarop je je helemaal uit kunt leven. Bruggen, verhogingen, bochten: genoeg leuks voor spanning en mooie inhaalmanoeuvres.  
Vanaf € 14,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Karten is leuk voor iedereen. Kom bijvoorbeeld met je gezin of vriendengroep. Maar ook voor bedrijven is karten een gezellig bedrijfsuitje. Ga de strijd aan tegen elkaar, lach, drink en heb plezier.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties