Zoek een uitje op wielen

Karts zijn kleine eenpersoonsvoertuigen die, anders dan een auto, geen carrosserie hebben. Dat maakt de ze extra wendbaar. Wist je dat een kart een snelheid van wel 100 km per uur kan bereiken? Dat zal jij waarschijnlijk niet halen, maar snel ga je wel! Je voelt de adrenaline al als je je helm opzet.

Geniet van de snelheid op het parcours, met veel bochten, bruggen en verhogingen. Wie haalt er de meest spectaculaire inhaalmanoeuvres uit? Karten is het perfecte middagje (of avondje) weg om je lekker bij uit te leven. Omdat je geen rijbewijs hoeft te hebben om in een kart te rijden, is het geschikt voor iedereen. Volwassen worden weer jong, kinderen voelen zich even groot en stoer.

Er zijn in heel Nederland locaties waar je kunt karten, allemaal zijn ze net iets anders. De parcours en arrangementen kunnen verschillen. Kijk welke het beste bij je past en ervaar een middag in de racewagen.

Karten is leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenactiviteit. Ook met kinderen kan er gekart worden, omdat er vaak speciale kinderbanen aanwezig zijn. Een leuke optie dus voor een kinderfeestje! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals Endurance race of halfsuurrace. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vanaf € 15,95 per persoon
2 tot 1.500 personen
Huizen de karthoofdstad van Europa? Bijna waar! We hebben hoe dan ook een prachtig en groot parcours, waarop je je helemaal uit kunt leven. Bruggen, verhogingen, bochten: genoeg leuks voor spanning en mooie inhaalmanoeuvres.
Vanaf € 14,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Kom karten bij De Voltage in Tilburg. Op de 450 meter lange kartbaan van De Voltage kunnen snelheden tot 70 kilometer per uur gehaald worden. De kartbaan heeft een fly-over en meerdere bochten. Alle rondetijden worden bijgehouden via ons V.I.P. systeem. Zo kun je zien wie de snelste is van jullie kartgezelschap.
Vanaf € 14,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Karten is leuk voor iedereen. Kom bijvoorbeeld met je gezin of vriendengroep. Maar ook voor bedrijven is karten een gezellig bedrijfsuitje. Ga de strijd aan tegen elkaar, lach, drink en heb plezier.
€ 15,00 per persson
1 tot 50 personen
Bij ons ligt sinds kort een splinternieuwe kartbaan met technisch bochtwerk en hele snelle stukken. Ook maken we gebruik van milieuvriendelijke elektrische karts. Waar zelfs de mogelijkheid tot schakelen en een boostknop op zitten.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 2 persoon
Kom karten op het 750 meter lange circuit van de Kartfabrique! Dit vlakke circuit wordt dagelijks goed onderhouden en er is professionele racebegeleiding aanwezig. Lukt het jou de snelste rondetijd neer te zetten en je medecoureurs te verslaan?

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest