tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer uitjes met een auto
Dafje rijden

Dafje rijden

Wie kent ze niet: de oude personenwagens van DAF. Misschien heb je er zelfs vroeger wel in rondgereden. Net als veel oude voertuigen, zijn deze oldtimers weer ontzettend populair, ook onder de jeugd. Gelukkig kun je tegenwoordig op veel locaties een Daf huren, zodat iedereen kan genieten van dit stukje nostalgie.

DAF is een afkorting van Van Doorne’s Automobielfabriek N.V. Maar wie het heeft over ‘een Daf’, denkt vooral aan de typische auto’s met hun jaren zestig uitstraling. Destijds was de DAF 33 het eerste Nederlandse personenautootje met een automatische versnelling.

Een Daf is zeer geschikt voor een dagje touren. Doe de ramen open en rijd door de mooiste dorpjes, weilanden en bossen van Nederland. Van te voren kun je door middel van het routeboek een leuke planning voorbereiden. Wie op zoek is naar iets meer spanning, kan zijn middagje Daf rijden veranderen in een rally. Onderweg word je verrast door diverse opdrachten en klassementsproeven. Door de samenwerking en gezelligheid is Daf rijden erg leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendagje.

Vaak is er de mogelijkheid je middagje Daf rijden uit te breiden met een barbecue of buffet. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Weergave:
2 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01